Trykksaker

Trykksaker er kanskje det første du bør sette din logo på. Vi har et stort utvalg med høykvalitets trykksaker som aldri går av moten. Å sette din logo på brevpapir, foldere, visittkort og konvolutter, for eksempel, øker inntrykket av profesjonalitet og fremmer din bedrift på en god måte. Å sette din logo på trykksaker er en investering i din bedrifts framtid.

Våre produkter holder god kvalitet, og med din logo på dem er det ingenting som kan stoppe deg i din markedsføring! Våre favoritt-trykksaker er disse:

  • Visittkort med dobbelsidig trykk: Her har du plass til din logo og din valgfrie tekst. Mange velger å bruke visittkort som en formidler av kontaktinformasjon. På baksiden kan det være fint å bruke et sitat som du føler stemmer godt overens med det din bedrift tilbyr.
  • Plakater med trykk: Hvis du eller en av dine ansatte er dyktige på design, kan dere for eksempel lage en fengende plakat til pauserom, kontor, konferanserom eller stand.
  • Ensidige flyers: De blir hyppig brukt for markedsføring, og det er det en grunn til. Å ha med disse på messer og events, eller ha i resepsjonen eller på konferanserom, ser bra ut og kan resultere i flere kunder.

God service

Vi yter solid service gjennom blant annet rask levering, chat og høy kvalitet, og forsikrer deg om at du vil bli fornøyd dersom du velger å bestille firmagaver med trykk gjennom oss.

Våre profileringsartikler holder høy kvalitet og er langt ifra de dyreste på markedet. Vårt brede utvalg i profileringsartikler til messer og events, sørger for at du kan synes best og gjøre et solid inntrykk fort.

Vi brenner for profileringsartikler, reklameartikler og reklamegaver og vårt største ønske er at du som kunde blir fornøyd med vår service og de produktene du bestiller.

Vis mer

Visittkort

Visittkort

Visitkort 350 Gr Silk Dobbeltsidig trykk. Cirka 3-5 dagers leveringstid. Informasj...

Fra 1,45 kr

Stiftet hefte A5 med bildetrykk

Stiftet hefte A5 med bildetrykk

Stiftet hefte med bildetrykk i 135gsm papir i enten glanset eller matt bestrøket p...

Fra 4,35 kr

Stiftet hefte A4 med bildetrykk

Stiftet hefte A4 med bildetrykk

Stiftet hefte med bildetrykk i 135gsm papir i enten glanset eller matt bestrøket p...

Fra 6,75 kr

Kortspill Gigant

Kortspill Gigant

Spill sommerens pokerparti utendørs med gigantastiske spillekort. En morsom måte ...

Fra 101,70 kr

Plakater

Plakater

Plakater som trykkes på en side av blueback papir ca. 130 g, og som fungerer bra t...

Fra 89,10 kr

Tapettrykk

Tapettrykk

Tapettrykk produseres i samsvar med opplysninger fra kunden og leveres i strimler.

Fra 300,00 kr